Eroare
  • JFile: :read: Fișierul nu poate fi deschis: /home/u169045917/public_html/cache/mod_sp_weather/75-forecast.json
  • A eșuat ștergerea 75-forecast.json
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".
0 Comments

MIRO LAKE FISHING TEAM

slider 004

 

TAXE - REGULAMENT PESCUIT SPORTIV  "CARP FISHING" valabil din 17.06.2013

 

 

 

PESCUIT CU RETINERE c1

 

Partida                 : 12 ore

Cantitate retinere : 10 Kg Crap (intre 1Kg si 5 Kg)

                               Caras NELIMITAT

Tarif                      : 100 ron 

Inchiriere Foisor   : 25 ron

 

Partida                 : 24 ore                                               Cantitate retinere : 20 Kg Crap (intre 1Kg si 5 Kg)

                               Caras NELIMITAT

Tarif                      : 180 ron 

Inchiriere Foisor   : 40 ron

 

 

  

PESCUIT CATCH & RELEASE        10

( Prinde si Elibereaza) 

 

Partida   24 ore                                               

Tarif       : 50 ron 

Inchiriere Foisor   : 40 ron

 

 

 

 

 

 

 

 

PLANTATUL CU NAVOMODELE SI TAXA DE MEDIU SUNT INCLUSE IN TARIFELE  AFISATE

REZERVAREA LOCULUI DE PESCUIT VA FI PERMISA DOAR PESCARILOR LEGITIMATI

 Detalii AICI

 

 

 

 

 

 

REGULAMENT DE PESCUIT " CARP FISHING"  MIRO LAKE

 

   1) Inainte de accesul pe locul de pescuit, pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare numai in cazul in care este de acord cu aceste reguli!

Nu se admite achitarea partiala a taxei de pescuit, in functie de timpul de pescuit sau varsta pescarului.

   2) Din momentul intrarii pe teritoriul amenajarii piscicole circulatia cu autovehicole se face cu viteza redusa.

   3) Insotitorul are aceleeasi drepturi si obligatii ca si pescarul.
   4) Pe toata durata partidei de pescuit personalul amenajarii piscicole are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari.

  5) Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete)  si sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului sau a momitorului in caz de rupere a firului !!! + 1 undita.

  6) Pescarii care achita taxa de "100 lei = 12h cu retinere a 10kg de peste''  pot achizitiona separat mai mult de 10kg la pretul de 15ron/kg Numai capturile de CRAP CARE AU GREUTATI INTRE 1 si  5kg pot fi retinute. Capturile care depasesc greutatea de 5kg, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse si eventual fotografiate, in stare vie si fara a fi ranite.

  7) Fiecare pescar este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat pentru pescuit (stand) !!! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit in baza unui singur permis de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 8 m pe mal.

   8) Capturile accidentale de SALAU sau STIUCA se vor elibera imediat in apa in stare vie si fara a fi ranite!
   9) Este strict interzisa cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari. Este strict interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic 2 sau mai multi pescari!!! 

 10) Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat in juvelnic, cu altul prins ulterior!
 11) Taxa de pescuit platita este nereturnabila. 

 12) Nu se admite pescuitul prin metode interzise de lege, ca de exemplu pescuitul cu ”grebla” sau cu mana, folosirea ”ariciului”, a carligelor de agatat etc. 
 13) Pescarul trebuie sa aiba saltea de primire si sac ecologic, in cazul in care nu posede exista posibilitatea inchirierii de la magazinul de pescuit de pe balta.

 14) Se interzice spalarea masinilor langa apa.

 15) Detinatorii de caini sunt obligati sa isi controleze in permanenta animalele, astfel incat sa se asigure siguranta persoanelor care circula pe malul apei.

 16) Parasirea locului de pescuit se va face prin punctele de acces si numai dupa efectuarea controlului pestelui retinut.. Pescarii sportivi care nu respecta aceasta regula nu vor mai fi primiti la pescuit.

 17) Pescarii sunt obligati sa intretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal si in apa. In acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii.

 18) Pe acest bazin sunt interzise manelele,injuriile,chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta (pescarul insa nu trebuie sa inteleaga ca nu poate face un gratar sa bea o bere,dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze pe ceilalti pescari)!!!

 19) Administratia Miro Lake isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela, de a nu permite accesul oricarei persoane pe "Baza de Pescuit Sportiv MIRO LAKE", orice incident solutionandu-se pe cale amiabila de catre personal.

  20) Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment (daca este unul dintre acei pescari care au platit taxa ca sa retina peste)!!


     ACCESUL PE BALTA SI PESCUITUL INCEP DE LA ORELE 07,00 SI SE TERMINA LA ORELE 19,00 !

     PESCARII TREBUIE SA LASE LOCUL DE PESCUIT CURAT(FARA CHISTOACE DE TIGARI,COJI DE SEMINTE,ETC)
   ATENTIE!!! Incalcarea legislatiei in vigoare si a prezentului regulament se sanctioneaza disciplinar - cu excluderea de la pescuit, material sau penal, dupa caz. 
    PE ACEST BAZIN, CEL CARE VA FI PRINS CA SUSTRAGE (ASCUNDE) PESTE, ALTUL DECIT CEL CARE POATE FI RETINUT CONFORM TAXEI ACHITATE, SE FACE VINOVAT DE FURT, FAPTA PENALA PEDEPSITA DE ART 208 CODUL PENAL. VINOVATII VOR FI RECLAMATI ORGANELOR DE POLITIE !

    Autoritatile competente (Politia, Jandarmeria) colaboreaza cu conducerea societatii pentru buna desfasurare a acestei activitati. SOCIETATEA este exonerata de orice raspundere privind eventualele incidente, accidente sau alte intamplari care ii afecteaza in vreun fel pe cei intrati in amenajarea piscicola, indiferent de cauza/cauzator.

    Acest regulament a fost intocmit respectand legislatia in vigoare, L 192/2001, L298/2004, OUG 60/2004, L319/2006, OUG 23/2008, personalul SOCIETATII avand competenta pentru aplicarea acestuia pe teritoriul amenajarii piscicole.
    Miro Lake isi rezerva dreputul de a modifica prezentul regulament, precum si taxele, aferente amenajarii piscicole. Pentru lamuriri suplimentare, va puteti adresa personalului SOCIETATII.

  
CONTACT : 0788.453.812

 

 

 

 

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Miro Lake

Concurs Varga 2012

Concurs Varga 2012

Concurs Varga 2012

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Discutii Online


Powered by Discussions

Discutii Recente

Replies Topic
History:   4h   8h   12h   24h
Powered by Discussions

Mesage Discutii